Munkagépeink

A szakképzett dolgozók mellett modern géppark is szükséges ahhoz, hogy minőségi munkát tudjunk végezni.
Munkagépeink

Cégünk ezért nagy hangsúlyt fektet korszerű földmunkagépek és rakodógépek beszerzésére. A gépek segítségével időt takarítunk meg, valamint hatékonyabban tudjuk a munkánkat végezni.

A 2020-ban megvásárolt Manitou MRT 1840 teleszkópos rakodógép kifejezetten az építőipar számára kifejlesztett forgóvázas munkagép, ami lehetővé teszi az anyagmozgatást akár 18m magasságig, illetve szerelőkosarával a magasban történő munkavégzést. Kanalával az ömlesztett anyagok, pl. murva, kavics, föld rakodása sem kihívás.

A Hyundai R25Z minikotróval gödör- és árokásást, betontörést, talajfúrást és egyengetést tudunk végezni. Csatorna- és alapásáskor vagy kerítés építésekor gyors és precíz kivitelezést tesz lehetővé.

Szinte minden építkezésen megtalálható egy úgynevezett csúszókormányzású rakodógép, mely kompakt méretének köszönhetően jelentősen megkönnyíti a helyszíni anyagmozgatást; legyen szó ömlesztett vagy raklapos kiszerelésről. Ezt a feladatot nálunk egy GEHL R135 típusú munkagép látja el.

Gépeinkkel saját építőipari tevékenységünk mellett, külső megbízásokat is tudunk vállalni.
Vissza a tevékenységekhez
Kérdése van?
Írjon nekünk
Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, vagy az alábbi űrlap segítségével!
ÉMI minősítés MSZ EN ISO 9001:2015 Építőipari Nívódíjjal - 2019 ÉPÍTŐIPARI NÍVÓDÍJ 2013 Kamara által ajánlott vállalkozás - 2016 Kamara által ajánlott vállalkozás - 2023
Széchenyi 2020 pályázati logó